قالب وردپرس درنا توس
Home https://server7.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/smyrwpoii/p2/ Entertainment https://server7.kproxy.com/servlet/redirect.srv/sruj/smyrwpoii/p2/ Netflix vertoont onjuiste tarieven (vrijwillig te hoog) in Frankrijk

Netflix vertoont onjuiste tarieven (vrijwillig te hoog) in FrankrijkNetflix staat bekend om het regelmatig testen van verschillende platformelementen. Momenteel zijn de tarieven in de zoeker, met een verschil tussen wat op de site wordt weergegeven en het tarief.

Veel Franse netizens rapporteerden veranderingen in tarieven die op de platformsite werden gepubliceerd. streaming. Sommige bieden een ongewijzigde prijs, terwijl andere een hogere prijs kunnen vinden.

Deze tariefwijzigingen zijn gewijzigd van de ene persoon naar de andere en de concernsformule en Premium-formule. In het bijzonder is het mogelijk om de tarieven van deze aanbiedingen te zien op € 12,99 en € 17,99 voor deze formules, in plaats van meestal € 11,99 en € 13,99.

Zoals de Parijse rapporten test Netflix momenteel Frankrijk, iets merkte kort ook op in Italië. Eigenlijk is de show misleidend omdat de prijs die door de abonnee wordt betaald overeenkomt met de oorspronkelijke aanbieding. Het bedrijf heeft bevestigd dat het slechts een test is waarvan het doel is om " te zien wat de waarde is die door gebruikers op Netflix wordt geboden".

" Niet al deze tests worden niet beïnvloed en deze specifieke prijzen zijn mogelijk niet van toepassing na dit gedeelte. Ons doel is ervoor te zorgen dat Netflix een goede deal blijft ", zei een woordvoerder van het platform.

Kortom, de kunst is om te controleren of nieuwe gebruikers meer willen betalen om te profiteren van platformdiensten. Bovendien wordt geen verduidelijking gegeven aan de normen die voor gebruikers zijn vastgesteld met betrekking tot het verschil in geboekte prijzen.

Hoewel er vorig jaar januari een tariefverhoging werd genoemd, denkt hij momenteel alleen aan Amerikaanse gebruikers. Een dergelijke analysegolf is echter mogelijk niet zo goed als het respecteren van de tarieven die het platform mogelijk in rekening brengt. In alle gevallen zullen de huidige tarieven constant blijven.

Screenshot van Netflix-tarieven op 6 maart 2019.

Source link